Jump to content

Graham clay

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About Graham clay
 
 
  • Rank
    Newbie
 
Recent Profile Visitors
 
 
270 profile views
 
  1. I have cleaned everything once again, made sure nothing is shorting out and treated it to a new plug. I now get a spark when earthing the plug, but only on every third or fourth pull. The plug does seem quite lose in the cap, so I thing my next job is to get a new plug cap and try again, unless someone else has any suggestions
  2. Thanks for your reply, you have been a great help, I will try all the things you have suggested I haven’t had time to look into it further, but I will soon. Should you be able to see a spark at the points when you turn the engine over slowly ? Also I think the 2 wires from the coil are fastened to the engine block
  3. I have cleaned the points and the is a pit mark in the centre that I can’t get out without taking lots off the contact. Thank you very much, I will try these things. You have been a great help Thanks for your reply, you have been a great help, I will try all the things you have suggested
  4. I have cleaned the points and the is a pit mark in the centre that I can’t get out without taking lots off the contact.
  5. I have a garden master 85 and it refuses to spark at the plug, set the points and still no sign of a spark, I guess I will have to buy new points and coil etc, does anyone know where I could purchase these please. Numbers on the machine are HL30-M166/07 & 286979
  6. I have a garden master 85 and it refuses to spark at the plug, set the points and still no sign of a spark, I guess I will have to buy new points and coil etc, does anyone know where I could purchase these please. Numbers on the machine are HL30-M166/07 & 286979
×
×
  • Create New...